Enbomille voitto lauantaina – seuraava ottelu julki tiistaina?

Caramelito Promotionsin Sami Enbom otti lauantaina uransa 14. voiton Kankaanpäässä Ferramen Boxing Nightissa. Vastustaja Giorgi Gogebashvili jäi heti alussa alakynteen motivoitunutta ja vahvaa Enbomia vastaan ja lattiaanlyöntitilanteessa loukkasi olkapäänsä ja yritettyään hetken jatkaa oli pakotettu luovuttamaan ottelun.

-Georgialaiselta lähti olkanivel paikoiltaan, mutta lääkäri sai vedettyä sen paikalleen pukuhuoneessa, mutta kivulias toipuminen Giorgilla on edessä, kertoo Markus Lammi.

voittaja: Sami Enbom W TKO 1 Giorgi Gogebashvili

Kankaanpään muut tulokset olivat:

näytösottelu Kai Kauramäki DRAW 4 Sami Selesmaa

-Näytösotteluksi hyvä ja viihdyttävä. Molemmilla ottelu tulossa Poriin 22.4. kauppakeskus Puuvillassa järjestettävässä illassa. Molemmille satakuntalaisnyrkkeilijöille teki varmasti hyvää saada näin reilut 2kk ennen tosimatsia kertaalleen näytösottelu alle yleisön edessä. Varsinkin Kauramäki oli tässä erittäin hyväkuntoisen oloinen, mutta molemmilta hyvä esitys.

Jarkko Putkonen W MD 6 Giorgi Gviniashvili

Ottelussa nähtiin kolme lattiaanlyöntiä, mutta ei luvunlaskuja. Kolme ensimmäistä erää tiukkoja, neljäs georgialaisen ja kaksi viimeistä Putkosen selvästi. Yleisöystävällinen ottelu.

Timo Laine W UD 6 Gary Abajyan

Laine teki sen, mitä Abajyanin kanssa pystyy tekemään; ottamaan selvän pistevoiton. Viidennessä erässä pari hienoa kohokoukkua olivat ottelun parasta antia Laineelta, mutta seuraavassa koitoksessa vastaan asettuu sitten huomattavasti Abajyania voitonnälkäisempi Janne Forsman ja panoksena on raskaan keskisarjan SM-titteli. Lisätiedot: aulankoboxingnight.com

Matti Koota W TKO 4 Nugzar Chavchavadze

Ottelu oli erittäin vauhdikas ja iskurikas niin kauan kuin se kesti. Alussa miehet löivät yhteen varsin tasapäisesti, mutta toisesta erästä alkaen ottelu alkoi kääntyä Kootalle. Koko ajan kuitenkin georgialainen iski vaarallisesti vastaan ja saikin Kootan nenän verille. Kolmannen erän lopuksi georgialainen kuitenkin tulistui eikä halunnut enää jatkaa, sillä koki tulleensa pusketuksi Kootan toimesta, mutta todellisuudessa iskut taisivat viedä miehen matsihalut ennen aikojaan. Joka tapauksessa erinomainen debyyttivoitto Kootalle kovassa ottelussa!