Forsmanin tiimi itsevarmana ammattinyrkkeilyn SM-ottelun kynnyksellä

Aulangon kylpylähotellilla lauantaina 8.4.2017 järjestettävän ammattinyrkkeilyn raskaan keskisarjan (79,4kg) historiallisen SM-titteliottelun molemmat osapuolet; Janne ”Puupää” Forsman sekä Timo ”Stadin Malli” Laine ovat valmistautumisjaksonsa loppusuoralla. Kumpikin nyrkkeilijä taustajoukkoineen uhkuu ottelun edellä itsevarmuutta luottaen omiin voitonmahdollisuuksiinsa olla historian ensimmäinen suomalainen ammattinyrkkeilijä, joka voittaa SM-tittelin kahdessa eri painoluokassa.

Kuvakaappaus Team Dalton Boxingin facebook-sivuilta

Team Dalton Boxingia edustava Timo Laine on julkaissut taustajoukkoineen sosiaalisessa mediassa useita tyylitteleviä promokuvia ammattinyrkkeilyyn miellettävän glamourin mukaisesti kalliisiin pukuihin ja kelloihin sonnustautuneena sekä harjoitusmatkoja yksityishelikopterilla lentäen. Samalla kun Team Dalton Boxing on julkaissut ehkä jopa provosoivan tyylikkäitä kuvia nyrkkeilijästään, on Forsmanin Caramelito Promotionsin pitänyt kuvien suhteen matalampaa profiilia, ja on julkaissut Forsmanin valmistautumisleireiltä sen sijaan vain muutamia kuvia, joissa Forsman on poseerannut kovatasoisten ulkomaalaisten harjoituskavereiden kanssa.

Janne Forsman on harjoitellut otteluun muun muassa kovien tsekkien Anatoli Hunanyanin ja Tomas Adamekin kanssa.

-Ja annoimmehan me Laineelle myös uuden kehänimen; ”Stadin Hakatuin” muistuttaa Forsmanin manageri Markus Lammi viitaten muunnelmaan Timo Laineen käyttämästä kehääntulokappaleesta ”Stadin Etsityin”.

Otteluun on aikaa kymmenkunta päivää ja nyrkkeilijöillä on jäljellä vielä muutama kovempi harjoitus ennen viimeisen viikon herkistelyä. Tapahtuman järjestäjillä työtahti tihenee kuitenkin entisestään H-hetken lähestyessä.

-Paljon on tekemistä jäljellä niin itselläni kuin Team Dalton Boxingin Sami Salosella, joka toimii Laineen managerina. Salosen vaimolle haluaisinkin jo tässä vaiheessa esittää ystävällisen kutsun liittyä todelliseen voittajatiimiin viimeistään SM-matsin jälkeen, sillä Caramelito Promotionsissa on aina tilausta nyrkkeilyn eteen työtä tekeville ihmisille. On toki hienoa, että Sami luottaa nyrkkeilijäänsä ja jaksaa tunnista toiseen puhua ”Timpasta” ja lennellä ja ajella edestakaisin ”Timpan” kanssa ja laittaa ”Timpalle” hiuslakkaa ja auttaa puvun pukemisessa kuvauksiin, mutta totuus on se, että matsin jälkeen ”Timppa” on Stadin Hakatuin ja voittobileet pidetään Team Forsmanin toimesta samalla kun manageri Salonen ja Timppa etsivät uutta suuntaa yhteiselle projektilleen, uhoaa Markus Lammi.

Aulangon kehässä isketään kaikkiaan 6 ottelua, kun SM-ottelun lisäksi kehään nousee paremmuuttaan selvittelemään viisi muutakin otteluparia. Naisten keskisarjan ottelussa Sanna Turunen ja Venäjän Yuliya Smyzhina ottelevat Itämeren alueen mestaruudesta 6-eräisessä ottelussa. Jarkko Ojapalo, Samuli Kärkkäinen, Mathias Eklund ja Veli-Pekka Mattila ovat illan muut kotikehäläiset, jotka pyrkivät jatkamaan voittokulkuaan ammattilaiskehissä. Heidän vastustajansa saapuvat Unkarista ja Georgiasta.

ISTV:n televisioima nyrkkeilyilta Aulangon kylpylähotellilla alkaa klo 18 ja ottelut alkavat klo 19.

Lisätiedot ja ennakkoliput (alk. 29 euroa): www.aulankoboxingnight.com