Grande Finalen (16.9. Vaasa) ottelukortti ja lipputilanteesta

Caramelito Promotions ry:n viimeinen ottelutapahtuma käydään Vaasassa WS Arenalla (Varastokatu 9, 65100 Vaasa) lauantaina 16.9.2017 klo 19 alkaen. Tapahtuman ottelukortti on:

raskassarja (+90,7kg) 10 erää Johann Duhaupas (Ranska) – Evgeny Orlov (Venäjä) (otteluisäntä rakennustelinevuokraamo.fi)

Rakennustelinevuokraamo.fi

 

ylempi keskisarja (76,2kg) 8 erää Itämeren alueen mestaruus (BBU) Mathias Eklund (Vaasa) – Mika Joensuu (Oulu) (otteluisäntä Rescue Team Finland)

Rescue Team Finland

 

ylempi keskisarja (75,0kg) 6 erää BBU International -titteli Veli-Pekka Mattila (Koskenkorva) – Dimitri Faltin (Helsinki) (otteluisäntä Corredor)

raskassarja (+90,7kg) 4 erää Pirkka Suksi (Vaasa) – Radovan Radojcin (Serbia)

ylempi välisarja (69,0kg) 4 erää Antti Hietala (Tampere) – Richard Baba (Unkari)

-Caramelito Promotions lopettaa nyrkkeilytapahtumien järjestämisen isolla profiililla, kun pääottelun tähdeksi saapuu Robert Heleniuksen, Janne Katajiston ja Jarno Rosbergin tyrmännyt Johann Duhaupas, josta tulee kautta aikojen toinen Vaasassa otellut entinen raskaansarjan MM-haastaja. On vaikea nähdä, että Vaasaan tulisi aivan lähivuosina missään muussakaan lajissa niin korkealla tasolla esiintynyttä kilpailijaa kuin Johann Duhaupas on ammattinyrkkeilyssä.  Duhaupas on selkeästi viestittänyt Suomen otteluillaan, että haluaa tarjota Robert Heleniukselle uusinnan milloin tahansa, mikäli Helenius on valmis sen lunastamaan. Lisäksi kun lyömme Grande Finalen pöytään kaksi ennakkoon täysin ympäripyöreää suomalaisten nyrkkeilijöiden välistä ottelua sekä paikallisen raskaansarjan nyrkkeilijän debyytin ja vielä taitavan tamperelaisen Antti Hietalan, niin kattaus on kunnossa, lupaa tapahtuman promoottori ja matchmaker Markus Lammi.

Tapahtumaan on vapautunut muutamia ringside-lippuja (á 60 euroa), joita voi tilata sähköpostitse manager@caramelitopromotions.com tai puhelimitse Markus Lammilta 050-4389793. Seisomapaikkalippuja (á 20 euroa) voi ostaa paikallisottelijoilta sekä WS Arenalta sekä NetTicketin kautta.

Lähipäivinä luvassa myös kotiottelijoiden mietteitä laajemminkin.

Wasaborgin Silmäasema

Rönnqvist Veneet