Grande Finalen ottelujuliste ja tapahtumapaidat valmiina

Lauantaina 16.9. Vaasassa WS Arenalla (Varastokatu 9, 65100 Vaasa) iskettävä Grande Finale -nyrkkeilytapahtuman ottelujuliste on julkaistu.

Alkujaan tapahtumaan oli Johann Duhaupasille sovittuna vastustajaksi Los Angelesissa asuva Avery Gibson, joka olisi tarjonnut maailmanluokan Duhaupasillekin kelvollisesti eriä alle, mutta jenkki-iskijä pakitti ottelusta mystisestä tämän viikon alussa. Duhaupasin uuden vastustajan etsintä on jälleen täydessä vauhdissa ja mitat täyttävästä vastustajasta päästään toivottavasti pian tiedottamaan.

Samalla tapahtumaan neuvotellaan myös viidettä ammattilaisottelua ja sen myötä illan ottelukortti olisi kotiottelijoiden myötä lopullisesti valmis.

Ennakkolipuista

Tapahtuman ringside- ja istumapaikkaliput on toistaiseksi loppuunmyyty, mutta seisomapaikkalippuja voi ostaa niin nyrkkeilijöiltä (kotiottelijat) kuin WS Arenalta kuin myös NetTicketin sivuilta. Seisomapaikkalipun hinta on 20 euroa (sis. mahdollisen palvelumaksun).

Tapahtumapaita

Samalla myös Grande Finalen tapahtumapaidat on saatu painosta. Niissä on hyvin esillä tapahtuman pääyhteistyökumppanit rakennustelinevuokraamo.fi, Rescue Team Finland sekä WS Arena. Lisäksi paidoissa esillä nuorten nyrkkeilyakatemiaa Vaasassa pyörittävä Boxing Team Eklund.