Heleniuksen tyrmääjä Johann Duhaupas mukaan Porin nyrkkeilyiltaan

Porissa järjestettävä SataSisu Fight Night ammattilaisnyrkkeilyilta on saanut viime metreillä uuden ottelijan maailman huipulta. Raskaansarjan maailman rankingin sijalla 14 oleva ranskalainen Johann ”Reptile” Duhaupas (36) saapuu Porissa järjestettävään ammattilaisnyrkkeilyiltaan. Duhaupas tyrmäsi viime huhtikuussa Helsingissä Robert Heleniuksen WBC-liiton Silver titteliottelun kuudennessa erässä. Tappio oli Heleniuksen ammattilaisuran ensimmäinen.

Duhaupasin entrance Hartwall Arenalla. Kuva: Petteri Heittola

195 cm pitkä Duhaupas on otellut myös kahdesti raskaansarjan EU-tittelistä suomalaisia vastaan. Lokakuussa 2013 ranskalainen tyrmäsi tamperelaisen Jarno Rosbergin neljännessä erässä. Huhtikuussa 2014 ”Reptile” puolusti titteliään ja tyrmäsi kankaanpääläisen Janne Katajiston ottelun seitsemännessä erässä. Molemmat titteliottelut oteltiin ranskalaisen kotikaupungissa Abbevillessä.

Duhaupas on otellut ammattilaisena 38 kertaa, joista hän on voittanut 34. Tyrmäysvoittoja on 21. Tappioita on neljä, joista yksi tuli WBC-liiton titteliottelussa syyskuussa 2015 Deontay Wilderiä vastaan. Wilderin tämän hetken lista on 37-0-0 (36).

Duhaupas’n vastustaja selviää myöhemmin. Vastustajaa etsitään vielä ja asiasta tiedotetaan myöhemmin. Ottelua on suunniteltu kahdeksan eräiseksi.

-Olen erittäin iloinen tästä tilaisuudesta päästä ottelemaan Poriin. Minulla on luonnollisesti hyvät muistot vuoden takaisesta ottelustani Heleniusta vastaan. Olen tyytyväinen, että managerini Mehdi Ameur järjestää tämän ottelun minulle Markus Lammin ja Jaakko Helmisen avustuksella. Teen kaikkeni, jotta paikallaolijat voivat olla tyytyväisiä ottelusuoritukseeni ja saadaan hieno matsi. Minulla on kova nälkä päästä ottelemaan uudestaan Suomessa ja aion näyttää yleisölle, että voitan mestaruusvyöni vielä takaisin, kommentoi Johann Duhaupas.

Satasisu Fight Night Kauppakeskus Puuvillassa lauantaina 22.4.2017 klo 20.00 alkaen (K-18).

Lipunmyynti: http://www.satasisu.fi/ tai satasisu(a)gmail.com

Lisätiedot: satasisu(a)gmail.com tai Tomi Leivo-Jokimäki, 050-5211166

Illan ohjelma: http://satasisu.fi/ohjelma/