Kotimainen ammattinyrkkeilykausi pyörähtää käyntiin myös NordicBetin kohdelistoilla

Kotimainen ammattinyrkkeilykausi pyörähtää käyntiin myös NordicBetin kohdelistoilla 

Dayron Lester ottelee lauantai-iltana Puolassa 8-eräiseksi suunnitellun ottelun voittamatonta Pawel Stepieniä vastaan. Kahden tappiottoman nyrkkeilijän välinen ottelu on mielenkiintoinen, ja vaikka kotikehässä ottelevaa Stepieniä onkin pidettävä hienoisena ennakkosuosikkina, ei Lester ole ottelussa vailla mahdollisuuksia, mikäli kuntopohja sallii taitojen ja liikkeen käytön täysillä koko ottelun ajan.

1X2 -kohteessa NordicBet tarjoaa tähän otteluun Stepieniä ennakkosuosikiksi kertoimin 1,57 – 6,20 – 3,70.

Savonlinnassa isketään viidettä vuotta peräkkäin elokuussa nyrkkeilyilta Olavinlinnassa ja tälläkin kertaa NordicBet on ottanut tuon otteluillan vahvasti esille kohteissaan, sillä jokaisessa kahdeksassa ottelussa on tarjolla vähintään 1X2 -kohde ja muutamassa ottelussa lisäksi myös ottelun kestoon liittyvä vetokohde.

1X2 -kohteiden kertoimien perusteella kotiottelijoista tiukimpaan paikkaan joutuu Niklas Räsänen, jonka 10-eräiseksi suunniteltuun otteluun Patrick Mendyä vastaan on tarjolla kertoimet 1,48 – 8,00 – 3,75. Toistaiseksi kaikki kolme otteluaan pisteillä voittaneelle Oskari Metzille NordicBet tarjoaa 1,23 kerrointa voitosta Georgian Temur Abuladzea vastaan.

Katso kaikki kertoimet: NordicBet.com

NordicBet.com pelikohteet elokuulle suomalaisista nyrkkeilijöistä