Kuunvaihteen kuulumisia

Sami Enbom

Enbomin uran toistaiseksi tärkein ottelu isketään 18.3. Leipzigissä, Saksassa. Sami Enbom tiedostaa ottelun vaativuuden, mutta myös mahdollisuudet ja panostaa otteluun täysillä.

-Kiitokset erityisesti Hermetel Oy:lle ja L&S Huoltokeskus Oy:lle, jotka mahdollistavat täysipäiväisen valmistautumisen tähän otteluun. Kaikki tehdään, mitä tehtävissä on ja Saksassa sitten pistetään kaikki peliin, kommentoi Sami ”Boom Boom” Enbom.

Tiistaina Saksan ”YLE” eli MDR televisioyhtiö tulee kuvaamaan Enbomista ja hänen valmistautumisestaan dokumentin Lahteen, joten ottelun promoottorina toimiva Ulf Steinfortin SES Promotions -talli, jonka WBC-liitto palkitsi viime vuoden parhaimpana promoottorina, antaa kunnon arvostuken haastajana lähtevälle Sami Enbomille.

 

 

Janne ”Puupää” Forsman

Huhtikuiseen SM-otteluunsa Timo ”Stadin Hakatuin” Lainetta vastaan täysillä valmistautuva Janne ”Puupää” Forsman vietti Kotkassa kovan harjoitusviikonlopun Vesa Korpaeuksen piiskauksessa yhdessä Sanna Turusen kanssa. Ohjelmassa oli monipuolista treeniä eri kovuuksilla ja Aulanko Boxing Nightin titteliotteluihinsa valmistautuvat Forsman ja Turunen vedettiin molemmat aivan äärirajoilleen Korpaeuksen toimesta.

-Kunto alkaa jo nyt olla sellainen, että kehänimi vaihdetaan kohta ehkä ”Puupäästä ”Kymenlaakson Ahmed Rifaieksi” ja muutenkin tekemisessä on kovuutta, mutta myös huumoria mukana, naureskelee Janne Forsman!

Forsman ja Turunen ovat treeneissään löytäneet uuden metodin loppuveryttelyyn

-Minulla on täysi luotto Janneen tässä ottelussa. Jannella on sellaista intoa tekemisessä, joka lupaa erittäin hyvää ottelua Aulangolle. Kyllä Janne aina on treenaamisen hoitanut ulkomaan otteluihinkin, mutta nyt on löytynyt jälleen pari napsua tehoja lisää. Oma mielenkiintonsa kohdistuu myös ottelun punnitukseen, sillä Jannella on ollut tapana tulla puntarille farkut jalassa, mutta itse asiassa enemmän kuin se, että onko Jannella farkut puntarilla jalassa vai ei, niin minua kiinnostaa nähdä, ilmestyykö ”Stadin Hakatuin” 16.000 euron arvoinen aito Rolex ranteessaan, miettii Markus Lammi.

Kuvakaappaus Team Dalton Boxingin facebook-sivuilta

Forsmania otteluun tukemassa Heli Grönberg Oy!

Veli-Pekka Mattila

Aulangolla uransa ensimmäisen ensimmäisen 6-eräiseksi suunnitellun ottelun iskevä Veli-Pekka Mattila (3-0-1, 0 KO) on Omaran Tourayn ohjauksessa hyvässä vauhdissa kohti huhtikuista otteluaan. Tammikuussa Mattila iski uransa toistaiseksi hienoimmalla esityksellä selvän pistevoiton ulottuvasta Bojan Zarkovista esittäen hyvää ottelusilmää ja parantuneita väistöjä. Huhtikuussa on määrä pistää vieläkin paremmaksi; vastus on huomattavasti kovempi kuin tammikuussa ja vastustajan nimi voitaneen vielä tämän viikon aikana julkaistakin! Alla olevalla videolla ”VeePee” Mattilan työnäytettä pistareilla yhdessä Omaran Tourayn kanssa.

Julisteen tiedoista poiketen Sami Enbom ei Aulanko Boxing Nightissa ottele, vaan esiotteluissa esiintyvät mm. Sanna Turunen, Jarkko Ojapalo, Veli-Pekka Mattila ja Sanna Turunen. Lisäksi myöhemmin tiedotetaan vielä ainakin 1 kotiottelijasta.

 

Lippujen ennakkomyynti: http://www.aulankoboxingnight.com/lippupaketit.html