Rähinä lähellä Haminan nyrkkeilyillan punnitustilaisuudessa

Comment are off

Lauantai-iltana Haminassa Ruissalon liikuntahallilla iskettävän ammattinyrkkeilyillan punnitustilaisuus järjestettiin myöhään perjantai-iltana Haminassa. Pääotteluna käytävän WBO-liiton alemman raskaansarjan (90,7kg) EM-titteliottelun punnituksessa nähtiin lyhyt kärhämä, kun unkarin Tamas Lodi puski otsallaan kotikehän Janne Forsmania yleisön edessä ja Forsman vastasi tilanteeseen. Nyrkkeilijän ehtivät töniä toisiaan hetken ennen kuin tilanne päästiin rauhoittamaan.

-Nyrkkeilijäni on treenannut 3 kuukautta kovaa tähän otteluun ja hän on huomenna uusi Euroopan mestari, kertoi Giuseppe Lauri, joka toimii Lodin managerina.

-Lodin on turha kukkoilla täällä, minä olen synnyinkaupungissani kehän valtias ja sen unkarilainen saa nahoissaan tuntea nyt lauantaina, lupaa ärsytetty Janne ”Puupää” Forsman, jolla on nimissään Suomen ammattinyrkkeilijöiden pisin tyrmäysvoittoputki.

Illan toisena pääotteluna käytävän keskisarjan (72,6kg) Suomen ja Itämeren alueen mestaruusottelussa Timo Laine ja Fitim Latifi läpäisivät kumpikin helposti punnituksen. Voittamalla lauantaina Laineesta tulisi historian ensimmäinen ammattilaisten Suomen mestari, joka on kyennyt voitokkaasti puolustamaan titteliään.

-Mä palaan Porvooseen Timonkin vyö mukanani, hymyili Caramelito Promotionsia edustava itsevarma Latifi punnituksen jälkeen.

Takaladon Boxing Night 2 -tapahtuma lauantaina klo 19 alkaen Haminassa Ruissalon liikuntahallilla. Tapahtuma on lähes loppuunmyyty, sillä ovelta on myynnissä enää 20 seisomapaikkalippua (á 25 euroa). SportTV.fi tarjoaa tapahtumasta 7 euron hintaisen suoran nettistreamlähetyksen.

sporttv hamina

Kuvia puntarilta:

Forsman-Lodi

IMG_8795

 

Latifi – Laine

IMG_8818

 

Säteri – Ritala

IMG_8875

 

Keita – Samedov

IMG_8840

 

Fröjdholm – Molnar

IMG_8852

 

Enbom – Gorgiladze

IMG_8866