Sami Enbom isoon mestaruusotteluun Saksaan

Sami Enbom isoon mestaruusotteluun Saksaan

Lahtelaisnyrkkeilijä Sami Enbom on tiistaina allekirjoittanut ottelusopimuksen uransa toistaiseksi tärkeimmästä ottelusta. Saksan Leipzigissä 18.3. käytävässä 12-eräiseksi suunnitellussa ottelussa on panoksena WBA-liiton Continental – ja WBO-liiton Inter-Continental -mestaruusvyöt. Lauantaina Kankaanpään nyrkkeilyillassa 1. erän keskeytysvoiton iskeneen Enbomin vastustajaksi asettuu mestaruusvöitään puolustava Dominic Boesel, joka on voittanut kaikki 23 ammattilaisotteluaan. Myöskin tappiottomasti tähän asti nyrkkeilleellä Enbomilla on vastaavasti 14 voittoa paidattomissa kehissä.

Kyseessä on Saksan, ja koko Euroopankin, mittakaavassa suurilta, sillä Boeselin ja Enbomin välisen ottelun lisäksi illan ottelulistalla on muun muassa Robert Stieglitzin Euroopan mestaruusottelu sekä mielenkiintoinen raskaansarjan ottelu entisen Euroopan mestarin Erkan Teperin ja entisen MM-haastaja Mariusz Wachin välillä. Saksassa ottelut televisioi Saksan Yleisradioyhtiö MDR.

 

-Olen erittäin motivoitunut tähän otteluun ja tämä on juuri sellainen vieraskehän haaste, jota olen uralleni odottanutkin. Valmentajani kanssa pitää nyt vain panostaa entistäkin kovemmin nämä viimeiset viikot valmistautumiseen, jotta pystytään hiljentämään saksalaisyleisö ja tuomaan mestaruusvyöt kotiin. Voitolla aukeaisi paikka MM-haastajalistalle ja haluan nimeni sinne, kommentoi Sami Enbom.