Sami Enbom ottelee Vantaan Spring Break -tapahtumassa 13.5.

Caramelito Promotionsin raskaan keskisarjan nyrkkeilijä, lahtelainen Sami ”Boom Boom” Enbom ottelee seuraavan kerran Vantaalla 13.5. järjestettävässä Spring Break – Vantaa boksaa ja rokkaa -tapahtumassa. Enbom kohtaa raskaan keskisarjan ottelussa valko-venäläisen Ruslan Rodzivichin 6-eräiseksi. Rodzivich on aiemmin kohdannut kahdesti Caramelito Promotionsin Janne Forsmanin, jonka kanssa hän otteli kaksi tiukkaa ottelua keväällä 2015.

Spring Break -tapahtuman promoottorina toimii Tolppolan ystävä, musiikkimanagerina uraa luonut Joona Jalkanen. Vantaan Energia-areenalla järjestettävässä tapahtumassa juhlistetaan Juho Tolppolan 25-vuotista nyrkkeilyuraa ja nyrkkeilyn ohella esiin pääsee musiikki, kun muun muassa Virve Rosti ja Petri Nygård vastaavat illan musiikkitarjonnasta.

Amatöörinä 175 ottelua iskenyt ja muun muassa EM-pronssia voittanut Tolppola on ammattilaisena iskenyt 33 ottelua, päästen muun muassa iskemään kahdesti EM-tittelistä ja kahdesti EU-mestaruudesta. Paluuottelussaan Tolppola saa vastaansa Unkarin Gyorgy Mizsei Jr:n, jonka uran toistaiseksi kirkkain meriitti on EU-mestaruuden voitto keväältä 2014. Viimeisimmässä ottelussaan joulukuussa Mizsei Jr otteli Salossa järjestetyssä tapahtumassa ratkaisemattoman 8-eräisen kamppailun Jarkko Putkosen kanssa. Tolppolan ja Mizsei Jr:n ottelu on suunniteltu 10-eräiseksi ja painorajaksi on sovittu 67,5kg.

Illan muut kotikehäläiset Tolppolan ja Enbomin lisäksi ovat Aulangolla 8.4. erinomaisen ottelun iskenyt Samuli Kärkkäinen, Gennadi Mentsikäinen sekä Virosta saapuva Rain Karlson.

Tapahtuman ennakkolipunmyynti on käynnissä TicketMasterin sivuilla.