SM-tittelin puolustuksen neuvottelut käyntiin heti lauantain jälkeen?

Lauantai-iltana 8.4.2017 Cumulus Resort Aulangon kylpylähotellissa järjestettävä raskaan keskisarjan SM-titteliottelu Janne ”Puupää” Forsmanin ja Timo ”Stadin Malli” Laineen välillä on herättänyt jo ennen mestaruuden ratkeamista puhetta mahdollisesta tittelinpuolustusottelusta.

Seuraavan kerran Jannen oikean suoran on määrä osua Lainetta leukaan

Facebookin suomalaisessa nyrkkeilyaiheisessa ryhmässä kemiläisen Henri Kekäläisen taustajoukkoihin kuuluvat henkilöt ovat nostaneet ”Kemin Kivinyrkkiä” lauantain ottelun voittajan mahdolliseksi haastajaksi ensimmäiseen tittelinpuolustusotteluun.

-Hyvä, että nyrkkeilyväki huomioi SM-titteliottelun arvon, vaikkakin valtakunnallisessa mediassa tämä ottelutapahtuma onkin mennyt valitettavan vähällä huomiolla. Mitä Kekäläisen tiimin some-huuteluihin tulee, niin ammattinyrkkeily on tältä osin silkkaa bisnestä; se taho, joka lyö pöytään kokonaispanokseltaan kiinnostavimman potin, valikoituu voittajan seuraavaksi vastustajaksi, ainakin jos ja kun Forsmanin käsi nousee ylös voiton merkiksi. Kunnon tarjouksen tekemiseen asti kaikenlainen Kekäläisen tiimin puhe ja uho on vain pelkkää katteetonta hölynpölyä ja itsensä jalustalle nostamista, kommentoi Forsmanin manageri Markus Lammi.

Esiotteluissa naisten Itämeren alueen mestaruusottelu ja 4 muuta kamppailua

Viime huhtikuussa ensimmäisen kerran isketty Aulanko Boxing Night tarjoaa tänä vuonna yleisölle SM-ottelun lisäksi myös naisten mestaruusottelun, kun Sanna Turunen ja Yuliya Smyzhina kamppailevat BBU-liiton Itämeren alueen mestaruudesta keskisarjassa. Muissa esiotteluissa kotikehäläisinä esiintyvät lähikaupunkien ammattilaisnyrkkeilijöitä Samuli Kärkkäisen (Järvenpää) ja Jarkko Ojapalon (Lahti) muodossa. Lisäksi ottelukortin kaksi muuta kotiottelijaa ovat Caramelito Promotionsin pohjanmaalaisnyrkkeilijät Veli-Pekka Mattila ja Mathias Eklund, jotka molemmat ovat tuttuja ISTV:n aiemmista nyrkkeilylähetyksistä sekä Robert Heleniuksen esiottelijoita.

Aulanko Boxing Night 2 – Spa&Boxing&Party tapahtuma lauantaina 8.4. Cumulus Resort Aulanko Kylpylähotellilla Hämeenlinnassa

Ennakkoliput ja lisätiedot: www.aulankoboxingnight.com

Ottelut suorana myös ISTV:stä.