Sorsanpesä Boxing Night 14.9. Seinäjoki – Haapasalmi hakee revanssia

Caramelito Promotionsin historian 20. nyrkkeilytapahtuma isketään lauantai-iltana 14.9. Seinäjoella hotelli Sorsanpesässä. Ottelutapahtumassa isketään 5 erittäin mielenkiintoista ammattilaisottelua.

Seinäjokelaisnyrkkeilijä Mika Haapasalmi, 26, joutuu kotikehässään erittäin kovaan paikkaan, kun mies hakee revanssia Latvian Stanislavs Leonovsista 4-eräiseksi suunnitellussa ylemmän välisarjan ottelussa. Haapasalmi kohtasi Leonovsin debyyttiottelussaan tammikuussa 2012 juuri Seinäjoella ja kärsi kirvelevän tyrmäystappion neljännessä erässä. Tuon ottelun jälkeen Haapasalmi on otellut vain yhden ottelun, kun tämän vuoden huhtikuussa mies iski näyttävän tyrmäysvoiton Vaasassa.

19-vuotias Leonovs on ammattilaisena iskenyt sen sijaan jo 15 ottelua. Erikoista latvialaisen ottelulistassa on se, että toistaiseksi yksikään miehen otteluista ei ole kestänyt täyttä aikaa, vaan ottelut ovat päättyneet aina keskeytyksellä. Voittoja kovaiskuinen nuorukainen on iskenyt kuusi.

mika kuva

-Mikalle on varmasti kova kynnys kohdata kotikehässä nyrkkeilijä, joka tyrmäsi hänet edellisessä kotikaupungin matsissa, mutta Hannu Haapasalmen kanssa treenit ovat sujuneet niin hyvin kesän aikana, että parivaljakko katsoo olevansa valmis haasteeseen ja ainakaan miehiä ei voi syyttää liian helpon vastustajan valinnasta, toteaa matchmaker Markus Lammi Caramelito Promotions -tallista.

Tuomiselle tappioton vastustaja

Caramelito Promotionsin välisarjan nyrkkeilijä Teemu Tuominen on avannut ammattilaisuransa neljällä voitokkaalla ottelulla. Seinäjoella mies iskee 4-eräiseksi suunnitellun ottelun ja saa vastaansa Latvian Gvido Seilisin, jolla on mittava kamppailulajiura nyrkkeilyn ulkopuolella. Ammattinyrkkeilyssä ”Samurai”-kehänimeä käyttävä Seilins on iskenyt 2 tyrmäysvoittoa sekä yhden ratkaisemattoman.

-Teemu on hyvässä iskussa ja lopullinen terä hiotaan esiin näiden jäljellä olevien viikkojen aikana. Vastustaja on hyökkäävä nyrkkeilijä, mikä sopii Teemulle ja uskon sopivan yleisöllekin, sillä ottelussa ei varmastikaan tulla iskuja säästelemään, ennustaa promoottori Petro Koskimies.

Latifi ja Kauramäki iskevät keskisarjan titteliottelussa

Caramelito Promotionsin nuori keskisarjan nyrkkeilijä Fitim Latifi matkusti tällä viikolla Tanskaan sparrileirille viimeistelemään kuntoaan uransa ensimmäistä titteliottelua varten. Tanskassa Latifin on määrä sparrata yhdessä Patrick Nielsenin sekä Alan Higginsin kanssa. Miehen tähtäin on tiukasti syyskuisessa Kai Kauramäki -ottelussa sekä marraskuisessa SM-ottelussa Boxing Finlandia -tallin Timo Lainetta vastaan.

1212

36 ammattilaisottelun veteraani Kai Kauramäki saapu Seinäjoen otteluun ottelutauolta, mutta lähtee otteluun vain voitto mielessään. Mies on iskenyt lukuisia kansainvälisiä titteliotteluita ja uran paras voitto – juuri BBU-titteliottelussa Puolassa isketty voitto Mariusz Cendrowskista – ylittää tasollisesti kaikki Latifin tähän astiset voitot.

Illan muissa otteluissa Marko Remahlin manageroima kevytsarjan Oulun Petteri Fröjdholm kohtaa Valko-Venäjän mestarin Anton Bekishin ottelussa, josta on lupa odottaa erittäin tasaväkistä ja vauhdikasta nyrkkeilyä. Vasta kaksi ottelua iskenyt Fröjdholm on yli 250 sijaa alempana rankingissa kuin Bekish ja valko-venäläinen on osoittanut edellisellä Suomen visiitilläänkin nyrkkeilijäntaitonsa, joten oululaisnyrkkeilijän on kyettävä venymään parhaimpaansa yltääkseen voittoon.

Ammattilaisuransa viidennessä ottelussa Lahden Sami Enbom hakee viidettä voittoaan alemman raskassarjan 4-eräisessä ottelussa. Vastustajaksi saapuu Stanislavs Makarenko, jolla on aiemmista vieraskehän otteluistaan tilillä muun muassa yksi ratkaisematon. Ennakkosuosikkina otteluun lähtevälle Enbomille on sovittuna seuraavaan otteluun marraskuulle Haminaan erittäin kova testiottelu, joten Makarenkosta Caramelito Promotionsin nyrkkeilijän on selvittävä moitteetta.

Tapahtuman ennakkolipunmyynti on jo käynnissä. Ennakkolippuja (istumapaikka 30 euroa ja seisomapaikka 20 euroa) voi ostaa nyrkkeilijöiltä sekä Seinäjoella Hotelli Sorsanpesästä sekä Pub Härmän Häjystä.

Tapahtumasta on tarjolla myös Sporttv.fi-sivuston tuottama 5 euron hintainen nettistream -lähetys, jonka mainosvideon voi katsoa täältä:
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=-zUkUIhUv90[/youtube]