Spring Break – Vantaa boksaa ja rokkaa -tapahtuma lauantaina Vantaalla

Alkujaan Juho Tolppolan uran 25-vuotis juhlaotteluna markkinoitu tapahtuma koki ikävän takaiskun, kun Tolppola joutui jäämään ottelukortista pois keuhkoinfektion vuoksi. Promoottoreina toimivien Juho Tolppolan ja Joona Jalkasen illan ottelukortti käsittää kuitenkin neljä ottelua sekä laadukkaan musiikkikattauksen, kun nyrkkeilyosuuden jälkeen lavalle astuvat Matti Nykänen, Virve Rosti sekä Petri Nygård!

Nyrkkeilyosuuden pääottelussa Carameliton Sami Enbom saa vastaansa Valko-Venäjän Ruslan Rodzivichin, joka muistetaan kahdesta tiukasta ottelustaan Janne Forsmanin kanssa keväällä 2015. Enbomin ja Rodzivichin ottelu on suunniteltu 8-eräiseksi ja se käydään raskaassa keskisarjassa (81,0kg).

Muissa otteluissa Samuli Kärkkäinen saa vastaansa Artsiom Charniakevichin, joka tappiollisesta ottelulistastaan huolimatta on pätevä nyrkkeilijä ja otteli Rodzivichin tavoin toukokuussa 2015 Lapualla. Tuolloin valko-venäläinen olisi neljännen erän voittamalla onnistunut kääntämään ottelun ratkaisemattomaksi nykyisin Robert Heleniuksen sparrikaverina toimivaa Gunnar Kolbeinn Kristinssonia vastaan, mutta ”Kolli” voitti ratkaisevan erän ja vei ottelun nimiinsä hajaäänituomion turvin. Kärkkäisen ja Charniakevichin ottelu on sovittu 6 eräiseksi.

Gennadi Mentsikainen kohtaa 4-eräisessä ottelussa Ihar Karavaeun ja Viron entinen amatööritähti Rain Karlson saa vastaansa Unkarin Attila Demhardtin.

Nyrkkeilyottelut käynnistyvät lauantaina klo 19 ja ottelut tilattavissa ISTV:n kautta. Punnitustilaisuus käydään Vantaalla kauppakeskus Myyrmannissa perjantaina klo 18.