Carameliton nyrkkeilijöitä kehään 7.2.2014 Latviassa

Comment are off

Caramelito Promotionsin nyrkkeilijät Janne Katajisto, Sami Enbom ja Fitim Latifi sekä tallin illoissa viime vuonna kolmesti voitokkaasti nyrkkeillyt Mika Haapasalmi iskevät seuraavan ottelunsa Riikassa, Latviassa 7.2.2014.

Hallitseva Suomen mestari Janne Katajisto (15-1-1, 7 KO), jolle ei Suomesta tällä hetkellä haastajaa löydy, on ollut ottelutauolla heinäkuusta alkaen. Pienet vammat estivät mieheltä pari hyvää ulkomaan tarjousta loppuvuoden aikana, mutta nyt Katajisto hakee hyvää starttia vuodelle 2014.

Sami Enbom (6-0, 2 KO) iski marraskuun lopussa Haminassa uransa toistaiseksi arvokkaimman voiton lyömällä Georgian Gogita Gorgiladzen 6-eräisessä ottelussa pistein. Tänä viikonloppuna Enbom harjoittelee kotikaupungissaan Lahdessa järjestettävällä harjoitusleirillä, josta manageri Petro Koskimies on viestittänyt erityistä tyytyväisyyttään Enbomin tämän hetkiseen tasoon.

Teemu Tuominen (6-0, 4 KO) iski vuonna 2013 veljä voitokasta ottelua ja alkaneelle vuodelle on tavoitteena saada tilille myöskin vähintään neljä ottelua niin, että loppuvuodesta mies olisi tilaisuuden auetessa valmis esimerkiksi 10-eräiseen SM-otteluun.

Mika Haapasalmi (3-1, 2 KO) teki debyyttitappionsa jälkeen paluun nyrkkeilykehään huhtikuussa 2013 ja voitti jokaisen viime vuoden ottelunsa ottaen myös revanssin Latvian Stanislavs Leonovsista. Haapasalmi on harjoitellut tunnollisesti erityisesti kuntopuolta kehittäen ja lyhyessäkin ajassa miehen nyrkkeilyn taso on noussut silminnähden!

Aiemmin uutisoidun vastaisesti sen sijaan Janne Forsman ei Latviassa ottele, sillä vammat siirtävät miehen seuraavan ottelun pidemmälle kevääseen. Myös Fitim Latifin seuraavan ottelun ajankohta on vielä epäselvä.

-Caramelito Promotions tehnee näillä näkymin tammi-kesäkuu aikavälillä tämän Latvian ottelureissun lisäksi vain yhden oman tapahtuman ja se sijoittunee Vaasaan. Se, että onko tapahtuma yökerhotapahtuma vai esimerkiksi kauppakeskus- tai urheiluhallitapahtuma on vielä mietinnässä. Syyskaudesta sen sijaan on tulossa jälleen paljon vilkkaampi, mikäli lasketaan puhtaasti vain järjestettävien omien tapahtumien muodossa, kommentoi Markus Lammi.